Duurzame tuinmeubelen waar je járen mee kunt doen

Vandaag wilde ik graag een bericht wijden aan de mooie tuinmeubelen die ik onlangs ontdekte op de website Tuinmeubel.nl, een echte aanrader om eens te bezoeken. Ik zal enkele foto’s met je delen van de tuinset waar ikzelf op slag verliefd op werd, te beginnen met onderstaande.

Eindeloze diners aan deze tuintafel

29

Deze specifieke set heeft de prachtige naam Finn meegekregen en die vind ik toepasselijk voor tegelijkertijd het zachte en sterke karakter van de set. De tafel is gemaakt van acaciahout, dat bekend staat om z’n duurzame karakter. Het is dit hout dat de seizoenen jarenlang doet overleven. Bovendien heeft het een vrij robuust karakter en is het echt landelijk. Mijns inziens passen de stoelen er zeer goed bij. Deze zijn van wicker aan de buitenzijde, van binnen zijn ze afgezet met textileen. Beide materialen zijn uitermate geschikt voor het buitenleven, sterk en duurzaam. Daar kan ik dus echt decennialang van genieten – ik stel me de eindeloze diners hier aan tafel al voor!

7

Bovenstaande set heb ik ook aangeschaft. Finn was maar vijfhonderd euro en aangezien de Forza nog geen 350 euro is, besloot ik deze er gewoon bij te doen. Het paste immers nog makkelijk in mijn budget, maar ook viel ik als een blok voor het eveneens prachtige acaciahout waarvan deze loungeset is opgebouwd. Dit zijn tuinmeubelen om lang plezier van te hebben! Ik vind de ranke omlijsting en de lekker dikke kussens van de set echt zeer bijzonder – het ontwerp spreekt mij erg aan en bovendien zit het ook nog eens zeer comfortabel. In één keer geslaagd dus, bij deze tuinmeubel webshop!

1