E-sigaret

Een E-sigaret is een stuk gezonder

E-sigaret

Natuurlijk weet bijna iedereen wel wat de voordelen zijn van een E-sigaret, maar toch maken te weinig mensen de overstap. Ik moet toegeven dat ik hier zelf in het begin ook redelijk sceptisch over was, maar dat is inmiddels allang verleden tijd. Ik merk namelijk zelf echt wat het voor mij heeft gedaan. Ook mijn omgeving vind het ongelofelijk prettig dat ik dit doe, want zij hoeven daardoor bijvoorbeeld niet meer in de stank te zitten. Ook mijn portemonnee is mij dankbaar, want het bespaard ongelofelijk veel per maand. Het geld wat ik hiermee overhoud, kan ik nu mooi weer uitgeven aan andere leuke dingen. De eerste keer dat ik hierover hoorde, had ik eigenlijk geen idee wat het inhield. Ik dacht eigenlijk dat er totaal geen nicotine in zou zitten, maar dat is dus niet zo. Het gehalte daarvan kun je zelf bepalen en daardoor word stoppen ook een stuk makkelijker.

Voor ieder wat wils

E-sigaret

Mijn E-sigaret heb ik gekocht op internet, want daar kwam ik de perfecte tegen. Hij is ongelofelijk licht en lijkt ook nog eens heel erg op wat ik voorheen in mijn mond stak. Daardoor heeft vrijwel niemand door dat ik hierdoor mijn longen veel viezigheid bespaar. De bestelling die ik in deze webshop deed, had ik al na twee dagen in huis. Ook kon ik gemakkelijk op verschillende manieren betalen, dus er zit altijd wel iets bij wat jij fijn vindt. Zelf heb ik gekozen voor iDeal, want dan is alles het snelste afgehandeld. Neem hier eens een kijkje!