Magento-to-Magento-2 (1) - kopie

Enorm geholpen dankzij de Magento webshop

Ik ben al een tijd actief als verkoper van mooie sieraden. Normaal sta ik op de markt, maar ik wil ook meer bekendheid krijgen door een webshop te openen. Omdat dit voor mij de eerste keer is heb ik eerst telefonisch contact opgenomen met Magento webshop. Hiervoor heb ik op hun site een contactformulier ingevuld met mijn gegevens. Binnen een zeer korte tijd werd ik gebeld door de accountmanager Giwanni. Moet zeggen dat ik een goed en duidelijk gesprek met hem heb gehad, en het is me nu veel duidelijker geworden hoe ik meer bereikbaarheid voor mijn bedrijf kan maken. Dankzij de accountmanager Giwanni ben ik te weten gekomen hoe ik het beste mijn webshop kan invullen en dat ik hierbij gebruik kan maken van de Magento webshop. Nooit geweten dat het zo makkelijk is om een eigen webshop te bouwen, natuurlijk met de hulp van Magento, door de vele plugins die ik kan gebruiken had ik mijn website snel kunnen maken. Moet zeggen dat ik er zelf zeer tevreden over ben. Nu kan je heel makkelijk, elk sieraad apart bekijken en lezen waarvan het gemaakt is, en hoeveel het kost. contact-giwanni

Ben zeer tevreden over mijn eigen webshop

Zonder de hulp van de webshop van Magento was het me nooit zelf gelukt om mijn sieraden op deze manier aan te prijzen. Kan haast wel zeggen dat het beter is dan  op de markt ermee te staan. De klanten kunnen nu makkelijk zelf een keuze maken wat ze willen kopen, zonder een opdringerige koopman die hun op de vingers kijkt. Magento-to-Magento-2 (1) - kopie