Fotowand

Fotowand maakt het geheel nog mooier

Het idee achter een fotowand  kan veel kanten op gaan. Voor ons was het meer een kale muurFotowand verbergen. Maar ook omdat een mooie foto altijd een stuk gezelliger staat, dan een witte muur. Bovendien lijkt het dan net alsof jij zelf op dat moment in de foto zit. Via de website van FotoMuur.com is heel veel mogelijk op dit gebied. Er staan hier veel voorbeelden op waar jij een keuze uit kan maken.

Omdat ik de natuur altijd heel erg inspirerend vind, was ik hier naar op zoek gegaan. Meerdere afbeeldingen spraken mij wel aan, maar deze waren niet geschikt om in de woonkamer te hangen. Daarom ben ik over gestapt om een afbeelding te zoeken, van een mooie stad.

Zeer mooie fotowand laten maken door FotoMuur.com

images (2)De keuze van een fotowand is gevallen op de stad New York. De zeer hoge gebouwen hebben altijd mijn aandacht getrokken. Hoewel ik zelf nog nooit in deze stad ben geweest, leek het mij geweldig om een muur met deze stad erop, op de muur in mijn kamer te hebben. De kwaliteit van het behang is geweldig, even als de afbeelding hierop. Niet voor niets garanderen zij hier bij FotoMuur.com alleen maar de beste kwaliteit.

Een ander voordeel is dat je voor dit behang geen behangtafel nodig hebt. Je strijkt de muur in met de lijm en je kan zo de delen hierop plakken. Erg makkelijk en het resultaat is geweldig. Nog nooit eerder heb ik de klus behangen in handen gehad. Daarom leek het mij best wel spannend om een mooi muur met deze afbeelding te gaan plakken.

Ondertussen heb ik de klus geklaard en is het resultaat verbluffend. Je waant je nu in een heel ander gedeelte van de woonkamer en je kan heerlijk wegdromen bij de afbeelding  van New York.