Grondbank gezocht

Hoewel het alweer drie jaar geleden was dat ik met mijn gezin naar Drenthe verhuisde, bleef het inrichten van de tuin een project dat ik maar voor me uit bleef schuiven. Het eerste jaar kon ik nog aandragen dat het gunstiger was om in het voorjaar te beginnen. Het tweede jaar bleek het opknappen van de schuur, die we wilden gaan gebruiken als garage, meer prioriteit te hebben.

Nu moest ik er dan toch aan gaan geloven. Het was een klus waar ik best tegen opzag. Er moest namelijk heel wat gebeuren voordat we al onze tuinplannen ten uitvoer konden brengen. Te beginnen met de enorme hoogte verschillen. Die zouden eerst gelijk getrokken moeten worden. Daarvoor ben ik op internet op zoek gegaan naar een grondbank in de buurt.

Via internet was het makkelijk zoeken en vond ik verschillende grondbanken die allemaal redelijk in de buurt liggen. Het allergrootste voordeel van zoeken en vergelijken via het internet, is de mogelijkheid om niet allen prijzen maar ook service en de mogelijkheden van levering met elkaar te vergelijken.