Montis

Het merk Montis is een van de vele merken die deze firma hanteert

MontisZijn jullie al bekend met het merk Montis? Ik had hier laatst meerdere stoelen en een bank van gekocht. Dit omdat ik mijn woonkamer opnieuw had ingericht. Ik moet dan ook zeggen dat de oude meubelen zijn beste tijd wel gehad hadden. Het was dus echt tijd voor nieuwe meubelen. Omdat ik eens iets wilde wat anders was, had ik gekozen voor design meubilair. Natuurlijk ben ik hier verschillende meubelzaken en woonboulevards, echter hier kon ik steeds niet slagen. Vandaar dat ik online ben gaan zoeken naar een webshop waar ik ze eenvoudig kon bestellen. Na enig speurwerk kwam ik dan ook terecht op de site designmeubels.nl. Hier vind je enorm veel merken, waarvan ik er zelf bijna geen een ken. Dat maakt natuurlijk ook niks uit, want ik had mij hier tot op het heden nog niet in verdiept. Ik moet zeggen dan de firma Van der Donk niet alleen een erg uitgebreid assortiment heeft, maar ook nog eens erg mooi. Natuurlijk wilt niet elk product van hun in mijn smaak, maar dat is ook logisch, zij hebben namelijk zoveel keuze.

Je kunt hier ook terecht voor interieuradvies

 

Design meubelenWanneer je naar designmeubels.nl gaat hebben zij ook een pagina waar je terecht kunt voor interieuradvies. Hier had ik zelf dan ook erg veel aan gehad. Omdat ik dus iets nieuws wilde proberen met mijn woonkamer heb ik op deze wijze inspiratie op kunnen doen en zo heb ik uiteindelijk een keuze kunnen maken. Zo hebben zij verschillende afbeeldingen van woonkamers waar hun meubelen dus al in staan. Bij een foto stonden er enkele producten van het merk Montis. Wanneer je een keuze moet maken, kies dan hiervoor!

van der donk