Collectie-Formeel-300x189

Horecabedrijfskleding bediening

Suit Up Corporate Fashion heeft een collectie speciaal ontworpen en ontwikkeld voor de bedrijfskleding horeca bediening. Deze horeca- hotel kledinglijn staat voor de functionaliteit van de kledingstukken, en voor een professionele modieuze uitstraling. Het wordt voor bedrijven steeds belangrijker om modieus voor de dag te komen. Het personeel wordt representatief en betrouwbaar wanneer je de juiste kleding kiest. Daarom hebben wij veel werk en liefde gestoken in de bedrijfskleding voor in de bediening.

Suit-Up-zwart-copy

Persoonlijke kleding

Natuurlijk heb jij, en jouw bedrijf, een specifiek uiterlijk voor ogen. Daarom gaan wij graag het gesprek aan over precies welke kleding er past binnen dat bedrijf. Kom eens langs voor een kop koffie en een oriënterend gesprek, of stel al je vragen via onze website. Natuurlijk zijn al onze kledingstukken te voorzien van jouw logo. Ook het samenstellen van een unieke lijn gaat gemakkelijk. Doordat wij werken met verschillende stoffen en pasvormen is de kledinglijn voor jouw bedrijf geheel te personaliseren.

Suit-Up-blazer-bedrijfskleding-bruin

Professioneel en modieus

Wij hebben de perfecte balans gezocht tussen comfortabel, professioneel en modieus. Het belang van de uitstraling van de kleding van het personeel in de bediening van de horeca mag niet worden onderschat. Zij zijn de gezichten van het bedrijf, wat zij uitstralen wordt de eerste interpretatie van het gevoel van het bedrijf. Daarom gaat onze collectie altijd met de mode mee. En niet gevreesd: Wanneer je iets bestelt binnen onze collectie blijft dit tot lang na de eerste bestelling beschikbaar. De zogenoemde NOS artikelen gaan zelfs nooit meer uit de collectie.