Wat is Arganolie?

Interessant Wat is Arganolie?

Wat is Arganolie?Wat is Arganolie? Dit is een plantaardige olie, die wordt gewonnen uit de pitten van vruchten. Deze vruchten groeien aan een arganboom. In deze vruchten zit er een nooit en in deze noot zitten drie amandelvormige pitten.Uit deze pitten ontstaat de arganolie. De arganolie komt van oorsprong uit het atlasgebergte in de Sahara. Berbervrouwen gebruiken deze arganolie al eeuwenlang ter bescherming van hun huid en haar tegen de extreme zon en wind in de Sahara. Arganolie staat ook wel bekend als het Marokkaanse goud, want dit is een uiterst zeldzame olie die vrijwel nergens anders te vinden is!

Kwaliteit

Meer info

Maar nu is de vraag hoe ik terecht ben gekomen bij arganolie? Nou ikzelf heb een aantal maanden last gehad van een droge en pijnlijke huid. Helaas werkte vele huidverzorgingsproducten mij niet om mijn huid te optimaliseren. Met deze gedachte ben ik een verdere kijk gaan nemen op het internet. Met de intentie een oplossing te vinden. Zodoende kwam ik terecht bij The bodyshop!

Over The bodyshop!

Eenmaal terecht gekomen in deze webshop kwam ik al vrij snel terecht bij de argan producten. Simpelweg omdat ik nog nooit iets had gehoord over deze argan producten. Ik ben de beschrijvingen gaan lezen en na het lezen van de beschrijvingen nam ik het besluit deze olie te gaan bestellen. Achteraf snap ik u ook waarom deze olie het Marokkaanse goud wordt genoemd. Dankzij deze olie is mijn huid geoptimaliseerd en daar ben ik hartstikke trots op. Nu mijn huid weer verzorgd is ben ik een stuk zelfverzekerder!The bodyshop