Laptop skins: Zoeken naar iets unieks.

Een tijdje geleden zag ik allemaal krassen op mijn laptop. Ik besprak dit met een vriend van me en hij wees me erop dat ik naar laptop skins moest zoeken. Ik had geen idee waar hij het over had, maar na een zoektocht kwam ik erachter dat het een soort beschermende sticker was. Prima dacht ik, maar dan wil ik wel iets uniek.

Dit bleek moeilijker dan gedacht. Ik vond wel een aantal plaatsen waar ik mijn laptop skins kon kopen, maar ze waren of allemaal standaard, of veel te duur. Tot ik deze website ontdekte.

Ondertussen zie ik geen lelijke krassen meer maar een mooie foto met een extra twist. Met dank aan jullie hulp. Van jullie kreeg ik echt een unieke laptop skin tegen een fantastische prijs. Ook de snelle levering was een kers op de taart. Ondertussen stuur ik meer mensen door naar u, ook allen tevreden. Bedankt!