Mijn nieuwe schooltas

Ik studeer momenteel Gedrag en Maatschappij aan de Hogeschool van Arnhem. Ik zit pas in mijn eerste jaar maar vind de opleiding nu al erg leuk! Ook de studenten zijn erg aardig en iedereen helpt elkaar goed. Wel anders als op de middelbare school, waar iedereen nog best kinderachtig was. Omdat ik best wel lang moet reizen (een uur heen en een uur terug) en ik ook veel spullen mee moet nemen naar school, ben ik op zoek naar een nieuwe schooltas. Hij moet wel ruim zijn omdat zeker mijn laptop en schoolboeken er altijd in moeten kunnen. Aangezien ik echt gek ben van online shoppen ben ik online op zoek gegaan naar leuke schooltassen.

 Lichtgrijze shopper schooltas

In de webshop van Bagsplaza.nl zag ik diverse mooie schooltassen. Toch vond ik één model direct erg leuk, namelijk de X Works Sam Large Raider. Een super mooie lichtgrijze shopper van echt leer. De tas is heerlijk groot, en dus perfect voor mijn studie. De tas heeft mooie gevlochten schouderbanden. Je kunt de tas zowel in je hand dragen als over de schouder. De tas is uniek door de details aan de tas. Aan de tas hangen twee hangers, een boeddha en een kwast hanger. Omdat de tas niet binnen mijn budget lag heb ik wel even getwijfeld. Toch kon ik het niet weerstaan, en heb ik hem met hulp van mijn ouders, toch kunnen aanschaffen. Ik heb de tas inmiddels binnen en hij is echt van hele goede kwaliteit. De tas is super stevig en al mijn spullen passen er goed in. Hij is zijn prijs dan ook zeker waard! De service is trouwens echt top bij Bagsplaza. Wanneer je een tas voor 10 uur ’s avonds besteld, dan heb je hem de volgende dag in huis. Super toch!

Ik kan niet wachten om de tas mee te kunnen nemen naar school. De aankomende week is een drukke week voor mij. Naast de normale lessen heb ik ook nog twee projecten lopen. Met mijn projectgroepje gaan we daarom de hele week op school werken. Even geen leuke dingen, maar gewoon hard aan de slag. Gaan jullie nog wat leuks doen deze week? En wat vinden jullie van de tas die ik heb gekocht?