Op Lodger heb ik een bestelling gedaan in de outlet

logo (17)Ik ben nu 36 weken zwanger en wat mij betreft zijn die laatste loodjes nu wel begonnen. Gelukkig is het nu niet meer zo warm buiten want ik had zo erg veel last van dikke voeten en benen dat lang wandelen er dan ook helemaal niet meer in zat voor mij. Maar nu ik het allemaal wat rustiger aan doe en lekker met verlof ben ga ik de laatste spulletjes bestellen. Ik ben dan ook al eerder in mijn zwangerschap terecht gekomen op deze leuke site die ik natuurlijk niet was vergeten. En nu ben ik eens in de outlet gaan kijken van Lodger en hier heb ik nog even snel een wiegdeken weten te bestellen voor de helft van het geld. En dat is nu wat ik bedoel een leuke meevaller. Want op Lodger kan je dan ook de allerbeste kwaliteit verwachten tegen een prima prijs. En dan ook nog eens in dit geval voor de helft van de prijs. Ik vind dat je op Lodger zeker erg goede en leuke spullen kan kopen en ik ben dan ook een zeer tevreden klant hiervan. En daarom zeker een aanrader.