logo

Powerbank relatiegeschenk ook nog eens functioneel!

powerbank-bedrukken-luxeOver het algemeen vinden klanten relatiegeschenken heel erg leuk. Dan hebben we het niet over een pen met een logo… Er zijn heel veel verschillende soorten relatiegeschenken, maar zelf heb ik een heel erg leuk en functioneel relatiegeschenk gevonden voor mijn klanten. Mijn idee was om de klanten een powerbank relatiegeschenk cadeau te geven. Een powerbank relatiegeschenk is niet alleen leuk, maar ook nog eens heel erg handig.

Powerbank

Het idee heb ik niet zelf bedacht en daarom wist ik ook dat er verschillende bedrijven zijn die powerbanks kunnen bedrukken. Helaas wist ik niet waar ik de powerbanks kon bestellen, maar via het internet ben ik terecht gekomen bij Maxilia. Op de website boden zij verschillende soorten powerbanks aan die bedrukt konden worden met een eigen logo. Omdat ik wel te maken had met een budget heb ik gekeken wat ik het beste voor mijn budget kon bestellen.

Powerbank-bedrukken-snelUiteindelijk had ik een keuze gemaakt en op de website kon ik mijn logo uploaden. De powerbank zag er mooi uit, maar ik wilde eigenlijk toch eerst een offerte hebben, zodat ik deze kon vergelijken. De offerte heb ik aangevraagd en deze kwam met een sample bij mij aan. Over de totaalprijs van de offerte was ik ontzettend tevreden en daarom heb ik ervoor gekozen om mijn bestelling bij Maxilia te plaatsen

De powerbanks werden mooi op tijd geleverd en deze zagen er stuk voor stuk goed uit. Van klanten heb ik hele leuke verhalen gehoord, omdat ze de powerbanks vaak gebruiken!