Webdesign Breda

Ik woon in Breda en was opzoek naar een bedrijf dat deed in webdesign Breda. Naar wat te kijken op internet en wat rond te vragen ben ik uiteindelijk verwezen naar PDK Marketing in Kaatsheuvel. Ik heb van verschillende klanten van mij erg goede reacties gehoord en was zelf ook erg benieuwd dus ik nam contact op met het bedrijf.

Tijdens het telefoongesprek heb ik uitgelegd dat ik in de business to business werk en dat veel van mijn klanten mij door hadden verwezen naar hun. Ik heb ze kort aan de telefoon uitgelegd wat voor soort bedrijf ik heb en wat ik voor ogen heb. Uit het telefoongesprek is een afspraak voor gekomen waarin we besproken hebben wat ik voor ogen heb en of dit mogelijk is.

Ik wil graag een site die ik kan gebruiken als een soort presentatie, hij hoeft niet hoog te staan in de zoekmachines maar hij moet er wel mooi uitzien en er moeten goeden foto’s op staan van mijn assortiment. Het moet een soort online showroom worden die ik kan laten zien tijdens verkoopgesprekken.

In eerste instantie vroeg ik me eigen af of dit wel mogelijk was maar dit bleek totaal geen probleem te zijn. Ik heb samen met de webdesigner door gelopen wat voor soort lay-out ik voor ogen heb en welke foto’s ik er graag op zou willen hebben. Deze foto’s heb ik aangeleverd samen met wat kleine stukje tekst die er bij kan komen staan.

De website is nu nog in ontwikkeling maar wat ik tot nu toe zie op de test URL ben ik erg tevreden over.