diadora-breathable-shoes 2_000

Werkschoenen met goede zolen

Ik moet voor mijn werk dagelijks speciale werkschoenen met stalen neuzen aan. Helaas heb ik ontzettend veel last van zweetvoeten en heb ik tot nu toe nog geen werkschoenen gevonden waarin dit minder erg was. Na even online zoeken kwam ik op een forum terecht met mensen met hetzelfde probleem als ik. Naast veel tips en adviezen zag ik ook dat veel mensen erg tevreden zijn over werkschoenen met Geox ademende k-zolen. De antibacteriële binnenzool bestaat uit een speciaal ademend en waterdicht membraan. Hierdoor kan de warmte makkelijk naar buiten. De buitenzool zorgt ervoor dat vocht de schoenen niet in kan en de voeten dus droog blijven.

Online bestelling bij Bowork

Na alle online research besloot ik te gaan voor de Diadora Jet High werkschoenen met Geox zolen. De

De werkschoenen zijn voorzien van een aluminium neus en de veiligheidsklasse is S3. De buitenkant is van Nubuck leer. De binnenzool is uitneembaar en ergonomisch verantwoord. Bij Bowork kon ik de schoenen bestellen voor een leuke prijs. Daarnaast waren de verzendkosten gratis was de levering erg snel. Ik heb de schoenen nu binnen en heb ze al even aangepast. De schoenen voelen erg fijn en comfortabel aan. Ik heb nu nog een weekje vakantie en ga ze daarna dragen als ik weer aan het werk ben. Ik ben heel erg benieuwd of ik geen last meer heb van zweet en nare geurtjes. Voor nu ga ik nog even heerlijk genieten van een weekje vrij met de kinderen! Nog tips voor leuke uitjes in omgeving Rotterdam? Laat het weten in de comments!