1

Z8 voor je kinderen!

1

Ik heb een paar dagen geleden een nieuwe jas gekocht voor mijn dochter. Ik ben hier zo blij mee dat ik het wel moest delen met jullie! Ik was al behoorlijk lang opzoek naar een mooie zomerjas maar ik had nog niks gevonden totdat ik Z8 tegenkwam. Ik had op het internet gezocht op jas, kinderen en zo kwam ik hier terecht. Dat was dus eigenlijk vrij makkelijk. De jas die ik gekocht heb is dus voor mijn dochter en ik hoop dat ze het wat vind. Ik ben overigens zeer te spreken over dit bedrijf. Ze hebben ontzettend veel leuke kleding.

Erg blij met mijn aankoop2

Die jassen en kleding is in alles soorten en maten te verkrijgen en zien er dus fantastisch uit. Deze webshop ziet er erg goed en overzichtelijk uit. Je kan snel van het een naar het andere dus je kan snel zoeken en kijken of er iets leuks tussen zit. Dat was dus het geval bij mij. Toen ik de Z8  jas wilde bestellen, voor een mooie prijs. Zag ik dat ik geen verzendkosten hoefde te betalen. dit maakt het dus nog veel beter! Ik zou gewoon snel een kijkje nemen op de website top kleding!

3